Lindas Massage och Friskvård

Unna dig med att unna dig själv lite ompyssling

Tjänster

Utför klassisk svensk massage.
Jag jobbar djupgående med muskler, för att lösa upp knutor och
spänningar.

Du väljer själv upplägget som vi sedan anpassar efter tid man bokat:
 • Nack och ryggmassage 
 • Ben massage 
 • Helkropps massage (rygg, nacke, ben, säte)
 • Ansikte 
 • Armar/händer 
 • Mage
 • Streching
 • Triggerpunkter
 • Öronakupunktur och då ofta i samband med massagen. 
 • Medicinsk laser 
 • Lymfmassage (läs info här under⬇️)

Lymfmassage med medicinsk laser:
- är en mjuk och avslappnande behandling som passar de flesta. Den är speciellt bra för dig med lymfödem, lipödem, svullnad, stelhet och smärta, småkrämpor som t.ex ofta återkommande förkylning. Du kanske är bröstopererad eller du kanske har operationsärr som gör stopp i lymfbanorna. Du kanske slog dig när du var barn? Det kan visa sig med smärta och s.k. fibroser (vätskefyllda fettknölar) senare i livet.
För ett ännu bättre resultat använder jag mig av medicinsk laser med väldigt goda resultat.

Medicinsk laser:
- Metoden innebär att man belyser den del av kroppen, där problemet sitter, med laserljus. Metoden kallas internationellt LLLT (Low Level Laser Therapy)
- Vad kan behandlas?
Jo det mesta som tex, belastningsskdor, idrottsskador, smärta, inflammationer, cirkulation, sår, nervskador, infertilitet mm.
- Behandlingsintervaller beror helt på hur länge man gått med en skada/problem. Det brukar i de flesta fall handla om mellan 4-6 gånger per kund då jag vill ha bort problemet helt och inte bara för stunden. 
Det finns mer information på www.iraddia.se

NBE-behandling

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och tillför energi, vilket genererar värme. Det sker då en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar dess funktioner samt förbättrar strukturen. 

De specialutvecklade och cell-identiska serumen fungerar tillsammans med NBE apparaturerna som en katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar NBE igång olika system såsom fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling jobbar vi bland annat med att balansera talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen på djupet.
Mer information finns på www.nannic.se

 

Jag har även presentkort som du kan köpa att ge bort till dina nära och kära. De gäller 1 år från utskrivet datum.

 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)